Imatge d'un cartell de Hard Rock a Punta Cana

El Hard Rock, un dels temes estrella de la negociació dels pressupostos 2022 a la Generalitat, ha estat un altre dels temes que s’han debatut en el ple ordinari de l’Ajuntament de Valls d’aquest dilluns. A través d’una moció,  la CUP ha exposat que es tracta d’un projecte que fomenta el joc i la precarietat laboral. Escoltem el regidor anticapitalista , Francesc Xavier Anglès.

Imatge d'un cartell de Hard Rock a Punta Cana
PUBLICITAT

Des d’ERC- Compromís per Valls, el portaveu i primer tinent d’alcalde, Jordi Cartanyà, mostrava el suport del seu grup a la moció davant la necessitat de redefinir el projecte.

En canvi, Junts per Valls creu que la decisió d’on instal·lar Hard Rock ha de venir de les poblacions afectades, Vila-seca i Salou. Escoltem el regidor d’Hisenda, Martí Barberà.

La moció de la CUP, amb el suport d’ERC-Compromís, quedava tombada amb els vots en contra de Junts, PSC i Ciutadans.

Al ple d’aquest dilluns, el PSC veia com l’equip de govern també desestimava la proposta de creació d’ajudes al transport d’estudiants universitaris. A més, els socialistes tampoc aconseguien que prosperés una moció que rebutgés la moratòria de la Generalitat respecte a les noves incineradores i a la seva ampliació.

PUBLICITAT