Es posen a la venda les entrades pels espectacles de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021+1. És per això, que s’han viscut llargues cues des de primera hora del matí al Teatre Principal, per un dels esdeveniments centrals com és el Ball de Gala, o els espectacles escènics que es viuran per les festes candelàries.

PUBLICITAT

A les 10h del matí s’han posat ja a la venda fins el 13 de desembre els packs especials de set concerts de la Vela Principal per 85 euros o 60 per quatre esdeveniments, amb els concerts de Rosario, Beret, Don Patricio, La Oreja de Van Gogh, La Pegatina i Macaco, aixi com el concert de les 10 de les Decennals de dotze hores.

Un estalvi total d’uns 82 euros en els concerts i d’altra banda, els 4 balls d’orquestra es poden adquirir per 45 euros, un estalvi d’uns 11 euros. Pels espectacles teatrals, hi haurà un pack especial de 4 espectacles com és el cas de Maria Bayo: Divina Cleopatra, Los Vivancos, Quejío i la Filla del Mar, per 75 euros. Un estalvi que representa de 19 a 9 euros.

Unes entrades que son unipersonals i intransferibles que inclouen ajudes per a famílies o persones en situació d’atur per poder assistir als espectacles de les Decennals. Unes Festes Decennals 2021+1 on els regidors de l’Ajuntament de Valls hauran de pagar-se de la seva butxaca la seva entrada per unes festes “per a totes les vallenques i vallencs”.

PUBLICITAT