Molt bon dia! aquest és el Daily Informatiu de Valls d’aquest dimarts 30 de novembre. Avui destaquem tot el que va donar de si el ple a l’Ajuntament de Valls i és que es va aprovar el projecte de la nova comissaria de la Policia Local que s’ubicarà a l’Antic Escorxador.

PUBLICITAT

És un dels punts destacats del ple de l’Ajuntament de Valls d’aquest mes de novembre ha estat la modificació del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) a l’aparcament de l’Escorxador, zona on està previst instal·lar-hi la nova comissaria de la Policia Local. 

El projecte, presentat la setmana passada, inclou la construcció, a més de la comissaria, de dos blocs de pisos, un parc i un pàrquing.

Tots els grups municipals van votar a favor d’aquest punt, a excepció del PSC, que es va abstenir. Els socialistes demanen a l’equip de govern que facin realitat una obra fa molt de temps que està al tinter.

En clau de Policia Local, tots els grups municipals, a excepció de la CUP, aprovaven un punt on es demanava la condecoració dels agents del cos que complissin 40 anys de servei.

Tanmateix, el consistori també sotmetia a votació la regulació dels espais dels clubs cannàbics. El punt quedava aprovat inicialment amb l’única abstenció dels tres regidors de la CUP.

PUBLICITAT