Molt bon dia! aquest és el Daily Informatiu de Valls d’aquest dimecres 1 de desembre. Avui destaquem que hi han hagut llargues cues per aconseguir entrades per les Festes Decennals 2021+1 el primer dia que s’han posat a la venda.

PUBLICITAT

Des de les cinc del matí s’ha esperat al Teatre Principal, per un dels esdeveniments centrals com és el Ball de Gala, o els espectacles escènics que es viuran per les festes candelàries.

A les 10h del matí s’han posat ja a la venda fins el 13 de desembre els packs especials de set concerts de la Vela Principal per 85 euros o 60 per quatre esdeveniments, amb els concerts de Rosario, Beret, Don Patricio, La Oreja de Van Gogh, La Pegatina i Macaco, aixi com el concert de les 10 de les Decennals de dotze hores.

Un estalvi total d’uns 82 euros en els concerts i d’altra banda, els 4 balls d’orquestra es poden adquirir per 45 euros, un estalvi d’uns 11 euros. Pels espectacles teatrals, hi haurà un pack especial de 4 espectacles com és el cas de Maria Bayo: Divina Cleopatra, Los Vivancos, Quejío i la Filla del Mar, per 75 euros. Un estalvi que representa de 19 a 9 euros.

Unes entrades que son unipersonals i intransferibles que inclouen ajudes per a famílies o persones en situació d’atur per poder assistir als espectacles de les Decennals. Unes Festes Decennals 2021+1 on els regidors de l’Ajuntament de Valls hauran de pagar-se de la seva butxaca la seva entrada per unes festes “per a totes les vallenques i vallencs”.

Expliquem ara que el PSC planteja mesures per combatre la inseguretat a la ciutat. L’endemà de la celebració del ple ordinari del mes de novembre, el grup municipal del PSC organitzava una roda de premsa per explicar les accions que portaran a terme amb l’objectiu de trobar solucions per acabar amb els episodis d’inseguretat que ha patit la ciutat en les últimes setmanes.

A diferència de la CUP, el PSC creu que el problema no es responsabilitat només del regidor de Seguretat i Protecció Civil, Enric Garcia, del qual els anticapitalistes van demanar-ne la dimissió, sinó de tot l’equip de govern. De cara al final de la legislatura, la portaveu socialista, Rosa Maria Ibarra, espera que es trobin fórmules efectives perquè el problema d’inseguretat no es torni estructural.

PUBLICITAT