El Grup del Teatre Principal ha presentat aquest dimecres una nova edició dels Pastorets Principals de Valls en un acte simbòlic al carrer a tot el territori, juntament amb la resta de grups de teatre de la Coordinadora de Pastorets de Catalunya, amb la voluntat de donar visibilitat a la tornada a la normalitat d’aquesta escenificació nadalenca.

PUBLICITAT

L’any passat, el GTP, en època de plena pandèmia, va ser de les poques entitats que va oferir el seu espectacle més clàssic i icònic de Nadal al públic, tot i les restriccions. Precisament, la directora artística dels Pastorets Principals 2021, Maria Cano, parla que l’espectacle d’enguany recupera una certa normalitat.

Pel que fa la imatge gràfica, la presidenta del GTP, Mireia Besora, destaca que està inspirada en un quadre plàstic de la passada edició, marcada per la Covid-19.

El Grup del Teatre Principal s’ha posat en contacte amb les escoles de la ciutat per tal de fer partícip als infants de la tradició nadalenca. Així doncs, se’ls ha convidat a fer dibuixos amb la temàtica dels Pastorets que seran exposats al vestíbul del Teatre Principal durant els dies de la representació. Entre tots els participants es sortejaran 6 entrades per l’espectacle.

La venda d’entrades dels Pastorets Principals 2021 avança a bon ritme, i s’anima a tothom qui no en tingui a adquirir la seva preferiblement a través de la venda en línia a través de la pàgina web www.valls.cat o a les taquilles del Teatre Principal 1 hora abans de començar l’espectacle. Les representacions tindran lloc els dies 26, 28 i 30 de desembre i 1,2 i 6 de gener. Els dies festius es faran a la sis de la tarda i els feiners a les set.

PUBLICITAT