El grup municipal de la CUP ha convocat aquest dimecres una roda de premsa per explicar el posicionament que adoptaran de cara al ple de l’aprovació dels pressupostos de l’any 2022, el qual encara no té una data fixada. 

PUBLICITAT

Els anticapitalistes fixen tres línies vermelles amb l’objectiu final de trobar un consens amb l’equip de govern. En primer lloc, demanen un pla que ajudi al Barri Antic a recuperar-se de la situació d’abandó i deteriorament. Seguidament, proposen solucions en l’emergència habitacional. Per últim, insten en la necessitat d’incrementar la despesa social. Escoltem la portaveu de la CUP, Ester Huguet.

Els cupaires afirmen que Valls viu una situació d’emergència brutal i que aquesta situació els ha fet cercar acostaments amb el govern de Junts i ERC amb la voluntat de capgirar la dinàmica.

PUBLICITAT