La Junta de Govern Local ha atorgat la subvenció i l’aprovació de l’Associació per la Cavalcada de Reis amb una dotació total de 8.000 euros per les despeses derivades de l’organització de la cavalcada de Reis.

PUBLICITAT

A més, la Junta de Govern ha aprovat també el conveni amb la Unió de Botiguers de Valls amb una dotació de 27.000 euros per la campanya “El Comerç de Valls, s’ho val”.

Amb això, els comerços podran tenir diverses activitats de promoció comercial com la Fira de Rebaixes d’estiu i hivern, Botigues al carrer i campanyes de dinamització. En aquest sentit, també s’ha aprovat el conveni amb l’Associació de Restauradors de Valls amb l’import de 15.000 euros per la pròpia campanya.

Finalment, la Junta de Govern també ha acordat el contracte del servei de menjador de les escoles bressol municipals a l’empresa Àtic Educació per un import de 13,50 euros la hora.

PUBLICITAT