Molt bon dia! aquest és el Daily Informatiu de Valls d’aquest dijous 2 de desembre. Avui destaquem que el Grup del Teatre Principal presenta els Pastorets Principals 2021 en un acte al carrer a tot al territori.

PUBLICITAT

Es celebrarà juntament amb la resta de grups de teatre de la Coordinadora de Pastorets de Catalunya, amb la voluntat de donar visibilitat a la tornada a la normalitat d’aquesta escenificació nadalenca. L’any passat, el GTP, en època de plena pandèmia, va ser de les poques entitats que va oferir el seu espectacle més clàssic i icònic de Nadal al públic, tot i les restriccions. 

Precisament, la directora artística dels Pastorets Principals 2021. El Grup del Teatre Principal s’ha posat en contacte amb les escoles de la ciutat per tal de fer partícip als infants de la tradició nadalenca. Així doncs, se’ls ha convidat a fer dibuixos amb la temàtica dels Pastorets que seran exposats al vestíbul del Teatre Principal durant els dies de la representació. Entre tots els participants es sortejaran 6 entrades per l’espectacle.

La venda d’entrades dels Pastorets Principals 2021 avança a bon ritme, i s’anima a tothom qui no en tingui a adquirir la seva preferiblement a través de la venda en línia a través de la pàgina web www.valls.cat o a les taquilles del Teatre Principal 1 hora abans de començar l’espectacle. 

Les representacions tindran lloc els dies 26, 28 i 30 de desembre i 1,2 i 6 de gener. Els dies festius es faran a la sis de la tarda i els feiners a les set.

Parlem dels principals acords de la Junta de Seguretat Local, per què La Junta de Govern Local ha atorgat la subvenció i l’aprovació de l’Associació per la Cavalcada de Reis amb una dotació total de 8.000 euros per les despeses derivades de l’organització de la cavalcada de Reis. 

A més, la Junta de Govern ha aprovat també el conveni amb la Unió de Botiguers de Valls amb una dotació de 27.000 euros per la campanya “El Comerç de Valls, s’ho val”. Amb això, els comerços podran tenir diverses activitats de promoció comercial com la Fira de Rebaixes d’estiu i hivern, Botigues al carrer i campanyes de dinamització. 

En aquest sentit, també s’ha aprovat el conveni amb l’Associació de Restauradors de Valls amb l’import de 15.000 euros per la pròpia campanya. Finalment, la Junta de Govern també ha acordat el contracte del servei de menjador de les escoles bressol municipals a l’empresa Àtic Educació per un import de 13,50 euros la hora.

PUBLICITAT