La Fàbrica de les Il·lusions aterra un cop més a Valls per les festes de Nadal a la Cooperativa Agrícola que es celebraran els propers dies 2,3 i 4 de gener.

PUBLICITAT

Un espectacle participatiu i familiar de llums, colors i molta màgia on els propis infants s’endinsaran per la fàbrica on hi treballen els secretàris i secretàries dels Reis Mags d’Orient. En aquest espai, els infants podran descobrir com es preparen la matinada del 5 de gener on es recullen les cartes a l’Oficina Central de correus i transformar les il·lusions en regals. Així ho explicava Raul Molina, director de la Fàbrica de les Il·lusions.

Una de les novetats d’aquesta edició serà la música que ocuparà un paper protagonista a través de la figura nadalenca de l’Estel. Així doncs, la fàbrica tindrà la seva pròpia melodia interpretada en directa per l’Estel.

Una visita que dura aproximadament uns 25 minuts i en què cada persona adulta podrà acompanyar un màxim de 3 infants. Les inscripcions es poden fer a partir del dijous 9 de desembre i través del portal de l’Ajuntament www.valls.cat i el preu per entrada serà de dos euros per persona.

PUBLICITAT