La Federació Catalana d’Atletisme guardonarà a Marta Galimany, el proper dimarts 21 de desembre, com a millor atleta en la celebració de la 30a Diada de l’Atletisme Català.

PUBLICITAT

El guardó el compartirà amb Esther Guerrero, que repeteix premi per l’excel·lent temporada 2020 que van realitzar.

Galimany serà guardonada per ser campiona d’Espanya de Marató, amb el rècord d’Espanya d’una hora en pista i rècords de Catalunya en marató, mitja marató i 5 quilòmetres en ruta.

Una edició que torna a ser en format reduït coincidint amb l’edició anterior i on s’entregarà el lliurament de guardons esglaonadament en la seu de la Federació Catalana. Així doncs, durant la gala, es lliuraràn els premis als Millors Atletes Catalans de la temporada 2020.

Un guardó compartit amb Esther Guerrero que assolia titols com el de campiona d’Espanya de 800 metres i 1.500 metres i rècord d’Espanya en 2.000 metres i assolint rècords de Catalunya de 800 metres, 1000 metres i 5 quilòmetres en ruta.

En categoria masculina, el premi a millor atleta català serà per Ayad Lamdassem, que va batre el rècord d’Espanya de marató i es va situar en la segona posició del rànquing europeu de l’especialitat.

PUBLICITAT