Foto: Guillem Pasano

El Club Bàsquet Valls visita la pista d’un dels rivals de la part baixa de la categoria, la UE Horta. Els vallencs no volen abaixar el ritme aconseguit durant la primera volta de la Lliga EBA amb un balanç inmillorable: 7 victòries i només dues derrotes davant un rival, els barcelonins que son els penúltims classificats a la competició.

Foto: Guillem Pasano
PUBLICITAT

Els d’Oriol Pozo encadenen quatre victòries consecutives i serà el darrer desplaçament de l’any. Tot plegat, abans del derbi al Joana Ballart que tancarà el 2021 davant el Club Bàsquet Salou.

Els de la capital de l’Alt Camp, volen sumar un nou triomf a domicili per seguir a l’estel·la del liderat i posant pressió al Club Bàsquet Tarragona que precisament, juga a la pista del Salou. Tot plegat, en la represa de la Lliga EBA per l’aturada del Pont de la Immaculada i on ja ens apropem a l’equador.

Dos duels més per acabar l’any i per donar per finalitzada la primera volta, en què el Club Bàsquet Valls es situa segon igualat a resultats amb l’Olivar i el Castelldefels. El partit, serà dissabte a les 18:45h de la tarda.

PUBLICITAT