Coincidint amb l’últim cap de setmana de la celebració de la Festa Anyal, la Colla Vella dels Xiquets de Valls aprofitarà per fer una actuació amb l’objectiu d’arribar en bones condicions a les Festes Decennals 2021+1 de l’any que ve. La cita serà aquest dissabte, a dos quarts de set de la tarda, al local social.

PUBLICITAT

Els de la camisa rosada, que actuaran en solitari, volen rodar molt els troncs i la canalla. La colla dirigida per Albert Martínez no descarta anar més enllà del 3de8, el castell màxim que han assolit aquesta temporada. A falta de l’assaig d’aquest divendres, caldrà estar atents per si el 2de8 amb folre o el 5de8, estructures que han estat treballant en les últimes setmanes, tenen opcions d’entrar en el repertori.

Un cop finalitzada la diada castellera, els del Portal Nou organitzen un sopar popular, un concert de gralles i una sessió amb DJ CEBA. El mateix dissabte, en la franja de migdia, hi haurà un dinar i la inauguració de l’exposició commemorativa en homenatge al 40è aniversari dels grallers.

La Festa Anyal de la Colla Vella finalitzarà diumenge amb una missa i l’entrega de carnets als nadons.

PUBLICITAT