La Unió Esportiva Valls no pot passar de l’empat a dos en el derbi provincial davant La Rapitenca per 2 a 2. Els vallencs tanquen el 2021 a casa amb un empat en el derbi provincial. Aixi ho valorava el tècnic de la Unió Esportiva Valls, Manel Cazorla.

PUBLICITAT

Els visitants colpejaven primer amb Jordi Oribe després d’una acció per la banda dreta posant el 0 a 1 al marcador. Tot i això, tres minuts més tard, arribava la reacció local obra de Nogueira tornant la igualada al marcador.

Els de la capital de l’Alt Camp van obtenir confiança després del gol i creixia en el joc, però no va ser fins la segona part que de nou, Oribe tornava a avançar els ebrencs 1 a 2. Tot i el gerro d’aigua freda, Ricky Nogueira posava l’empat definitiu i sumava un nou punt pels vallencs.

La Unió Esportiva Valls que tanca el 2021 a El Vilar amb un punt davant el seu immediat perseguidor. Els vallencs continuen mantenint la cinquena plaça amb 14 punts i tancaran l’any el proper partit a domicili al camp del Tàrrega.

PUBLICITAT