En una època poc habitual per fer castells, la Colla Vella convocava dissabte, a la tarda, una actuació especial al local social amb motiu de la Festa Anyal.

PUBLICITAT

En una diada en solitari, els del Portal Nou descarregaven el 2de7, el 3de8, el 4de8 i el 5de7. Com a comiat, plantaven tres pilars de 5 i quatre pilars de 4. Escoltem la valoració del cap de colla, Albert Martínez.

Coincidint amb l’actuació, la Vella també va fer una prova fins a dosos del 3de9 amb folre, estructura que volen recuperar el proper 2 de febrer per la diada de la Candela.

Després de la Festa Anyal, els de la camisa rosada aturaran la preparació fins el 12 de gener, data on començaran una sèrie de sis assajos per preparar les Festes Decennals 2021+1. Abans d’acabar l’any, però, encara tindran una actuació-cercavila per rodar els castells de 7. Serà aquest diumenge, a les dotze del migdia, pels carrers i places del centre històric de Valls, amb motiu del Mercat de Nadal.

PUBLICITAT