El Club Bàsquet Valls aconsegueix una patida però treballada victòria a la pista de l’Horta per 62 a 66. Un duel molt igualat, davant un dels equips de la part baixa de la classificació però que va plantejar un gran partit i provocant una baixa anotació dels vallencs.

PUBLICITAT

Amb tot, el més decisiu va ser Marcus Vinicius amb 17 punts que va llençar d’ofici per guiar al CB Valls a la victòria, juntament amb Oriol Besora que va aconseguir 12 punts amb dos triples.

Els vallencs van sortir encertats al partit amb un 11 a 22, però al segon quart, els barcelonins van ser molt superiors i van igualar el matx 32 a 32. Finalment, el tercer quart l’aventatge de set punts va esdevenir decisiva per una patida victòria per 62 a 66 del conjunt vallenc.

Un triomf que, sumat a la punxada del Club Bàsquet Tarragona posa al Club Bàsquet Valls líder de la Lliga EBA per obtenir un millor bàsquet average. El proper partit per tancar el 2021 serà el derbi al Joana Ballart, dissabte a les 18h de la tarda davant el Club Bàsquet Salou.

PUBLICITAT