La pista de gel serà un dels grans atractius de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021+1. Aquesta instal·lació de caràcter familiar que ha preparat la comissió participativa d’Esports, el Patronat Municipal d’Esports, el Club Patí Valls i l’Hoquei Club Valls, compta amb el patrocini de Prat International Brands i Griffith Foods.

PUBLICITAT

L’equipament, amb una superfície de més 400 metres quadrats i un aforament de 80 persones alhora per torn, s’ubicarà a la nova pista del complex esportiu del Vilar, a tocar del camp de futbol i el pavelló Joana Ballart.

La reserva d’entrades es podrà realitzar, a partir del 7 de gener, per la mateixa plataforma online de les Decennals a un preu popular de 2,5 menors d’edat i 3,5 euros els majors.

Per l’actual situació de la pandèmia es recomana efectuar preferentment la reserva d’entrades online, tot i que també es podrà realitzar presencialment a les taquilles centrals del Teatre Principal.

El cap de la comissió d’Esports de les Decennals 2021+1, Albert Mestres, explica quina normativa s’estipularà per poder-hi accedir.

Per la seva banda, el jugador vallenc d’hoquei patins, Jepi Selva, destacava l’aposta que s’ha fet des de la comissió per organitzar activitats al voltant del patinatge.

La pista de gel de les Decennals s’inaugurarà divendres 28 de gener, a partir de les 3 de la tarda i restarà oberta cada dia fins diumenge 6 de febrer, d’11 del matí a 2 del migdia i de 3 de la tarda a 8 del vespre.

PUBLICITAT