El passat dijous 9 de desembre, la Sala d’Actes de Vallsgenera acollia la segona Trobada de voluntariat amb Gent Gran. La reunió va consistir en una petita formació, a càrrec de Mirada Essentia, sobre les tasques de voluntariat amb persones d’edat avançada.

PUBLICITAT

Es van tractar aspectes de la legislació de la protecció de dades, així com els drets i deures que tenen les persones voluntàries. També es van aportar eines teòriques i pràctiques relacionades amb la gestió emocional.

Aquesta trobada formativa està relacionada amb el projecte Radars, una xarxa comunitària d’acompanyament als avis i àvies de la nostra ciutat, immers en el programa “Valls, acompanyem a la Gent Gran”.

Des del Pla d’Acció Comunitària Inclusiva hi ha voluntat d’organitzar dues trobades anuals de voluntariat amb gent gran i diverses formacions específiques.

PUBLICITAT