La Unió Esportiva Valls s’enfronta al Tàrrega en el darrer partit del 2021 i amb ganes de poder tancar l’any amb un triomf. Els vallencs porten tres partits consecutius registrant empats on les sensacions son positives però on l’equip acusa la falta de materialització.

PUBLICITAT

Els de Manel Cazorla ara mateix ocupa la cinquena posició amb 14 punts i es troben a sis del líder, el Vilanova que registra 4 victòries i un empat en els darrers partits.

Davant però, hi serà un Tàrrega cuer amb 4 punts i amb 4 derrotes consecutives amb moltes necessitats per tal de no enfonsar-se més en la zona de descens. Així explicava la prèvia del partit el tècnic de la UE Valls, Manel Cazorla.

La Unió Esportiva Valls voldrà tancar l’any amb un victòria moral i que permeti als vallencs tornar a reenganxar-se a la part alta de la classificació amb Atlètic Lleida i Viladecans a 4 punts pels llocs capdavanters.

El partit, es disputarà diumenge a les 16h de la tarda i el podreu seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT