El Club Bàsquet Valls cau al Joana Ballart davant el Club Bàsquet Salou 66-79 i posa fi a la ratxa de cinc triomfs consecutius. Els de la capital de la Costa Daurada van ser superior als vallencs sobretot en el primer quart, on van posar 5 punts de diferència al primer període. Així valorava la segona derrota al Joana Ballart, el tècnic del CB Valls, Oriol Pozo.

PUBLICITAT

Els de Jesus Muñiz van plantejar una bona defensa sota la pintura i, tot i que els blanc-i-vermells ho intentaven amb Oriol Besora al primer període amb 6 punts i amb Marcus Vinicius al segon quart amb 7 punts, però davant hi havia un gran Gonzalo Baltà que anotava 12 punts al segon temps i fent mal amb CJ Barksdale i Artur Aragonès amb 8 i 7 punts respectivament. 

A la represa, la dinàmica va continuar en la mateixa línia amb un Salou ben plantat sota la pintura i sent més letals al joc interior amb CJ Barksdale i Óscar Ngomo. El Valls que registra la seva segona derrota al Joana Ballart i la tercera en tota la temporada on torna a la segona posició. S’acaba la primera volta i el 2021, amb el conjunt vallenc posicionat en la segona plaça del grup C-1.

PUBLICITAT