La UE Valls torna a empatar sense gols al camp del cuer, el Tàrrega per tancar el 2021 en un partit marcat per la boira. Un matx amb poques ocasions de gol i on l’estratègia va ser el recurs ofensiu dels vallencs que no van acabar de culminar en gol. Així ho explicava el tècnic de la UE Valls, Manel Cazorla.

PUBLICITAT

Els vallencs, tot i així, van rebre més ocasions en contra, obligant a Albert Alfonso a fer aturades de mèrit per evitar no puntuar davant els targarins.

Els de la capital de l’Alt Camp van tenir l’aproximació més clara de la primera meitat, a la mitja hora de la primera meitat, amb una centrada de Riki que va ser a punt de trobar Nogueira a l’àrea de càstig.

Ja en la segona, va ser quan el conjunt vallenc ho intentava a pilota aturada, i on una falta lateral de Riki sortia per sobre el travesser.

El Tàrrega seguia ben plantat a camp propi i feia mal als instants finals, tot i que al descompte, el local Dídac Castelló va ser expulsat. La UE Valls tanca d’aquesta manera el 2021 amb un nou empat sisè amb 15 punts.

PUBLICITAT