Molt bon dia! aquest és el Daily Informatiu de Valls d’aquest dilluns 20 de desembre. Avui destaquem que en la vesprada de Nadal, s’inaugura la 79a Exposició de Nadal a la Sala Sant Roc.

PUBLICITAT

L’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, presidia divendres l’acte d’inauguració de la tradicional Exposició de Nadal, que organitzen els artistes de la ciutat. La mostra es podrà visitar a la Sala Sant Roc fins el proper 6 de gener.

En aquesta nova edició, torna a predominar la tècnica de la pintura a l’oli, així com altres tipus d’arts pictòriques. A més, també hi ha un espai per l’escultura.

Els artistes que prenen part en l’exposició d’enguany són Gabriel Duch, Pere Español, Mary Eyzaguirre, Sergi Iglesias, Dani J. Comas, entre d’altresl. El cartell ha estat obra de Maria Teresa Sanromà.

A més, en relació a les Festes de Nadal, Valls tornarà a degustar el Caldo de Nadal. Serà aquest dimecres 22 de desembre tindrà lloc, a la plaça de l’Oli, una nova cita gastronòmica amb la degustació popular del Caldo de Nadal.

La proposta és organitzada conjuntament per la regidoria de Comerç i Turisme i l’Associació de Restauradors de Valls. L’activitat consistirà en preparar un caldo, a partir de les 10 del matí, amb productes comprats a la mateixa plaça, tan a les botigues com a les parades del mercat, i quan estigui a punt, s’oferirà gratuïtament a tots els presents perquè el puguin degustar. 

Està previst que es serveixin unes 400 degustacions, les quals es serviran amb una tassa per a qui vulgui degustar-ho a la mateixa plaça, o qui vulgui podrà portar un embàs per emportar-s’ho cap a casa.

El caldo de Nadal és la segona edició d’aquesta activitat promocional del mercat de la fruita i la verdura. Amb el lema “Vine al mercat, hi trobaràs la ciutat autèntica”, el mercat de la fruita i la verdura de Valls, amb més de vuit segles d’història, celebra diferents activitats promocionals. 

L’objectiu de la campanya de promoció del mercat vol posar en valor els productes km0 que s’hi poden trobar i recordar els beneficis de consumir productes de temporada, així com la importància de mantenir els mercats com aposta per a la sostenibilitat de l’activitat de la pagesia i el model de comerç de proximitat.

PUBLICITAT