El proper dissabte 5 de febrer, a les deu de la nit, al Teatre Principal, la companyia Pepa Plana presenta a Valls en el marc de les Festes Decennals de la Candela 2021+1 “Si tu te’n vas”l’espectacle de pallasses per a adults que embolica les protagonistes en una història inspirada en les aventures del dia a dia. El muntatge és una estrena a les comarques de Tarragona.

PUBLICITAT

Protagonitza l’obra la vallenca Pepa Plana, reconeguda pallassa de prestigi internacional. Plana és tot un referent a l’escena del circ a Catalunya, una de les dones més conegudes i aplaudides que han gosat posar-se un nas vermell per regalar moments de bon circ a espectadors i espectadores.

Una artista completa i compromesa amb la realitat social i els reptes de futur. Amb ella, repeteix experiència l’actriu de teatre, cine i televisió Nöel Olivé, i s’incorpora al trio l’acròbata i clown Cristina Solé. 

“Si tu te’n vas” presenta l’escenari perfecte per posar sobre l’escena números clàssics de la tradició clown, concebuts en masculí, per reinterpretar-los amb ulls de dona. Les entrades es construeixen al voltant d’una reflexió, una història, que interroga l’espectador sobre la forma en què responem als conflictes habituals del dia a dia i el paper que les persones assumeixen en les petites baralles i guerres quotidianes com a éssers imperfectes que som.

En aquests moments que vivim, les persones s’han sentit sovint sacsejades pels canvis, per les transformacions i també per les absències. En un sentit ampli, han hagut de reubicar-se a les seves vides, a vegades amb conformitat, a vegades sense altre remei. Per això “Si tu te’n vas” recull en el seu títol un crit interior de recança.

PUBLICITAT