Davant les noves mesures restrictives anunciades per la Generalitat per frenar la variant d’òmicron de la Covid-19, el Grup del Teatre Principal, que ja tenia gairebé totes les entrades venudes per a les representacions d’Els Pastorets Principals de Valls, ha decidit programar una nova sessió de representació el proper 8 de gener per tal de redistribuir les persones que ja disposaven d’entrades i respectar les noves limitacions d’aforament que són del 70%.

PUBLICITAT

Així doncs, el GTP penja el cartell d’entrades exhaurides per a totes les funcions d’enguany. La junta i l’equip de direcció volen donar les gràcies a tots els espectadors que han adquirit les entrades perquè la cultura és segura i essencial. A més, el mateix GTP ha treballat a contrarellotge per a buscar solucions per complir les noves restriccions, fent així que es pugui gaudir del tradicional espectacle nadalenc un any més.

PUBLICITAT