El passat cap de setmana va tenir lloc a Valls el tradicional Mercat de Nadal, el qual va ocupar els principals carrers del centre històric. En aquesta ocasió, hi van participar una cinquantena de parades que van vendre tot tipus de productes i ornaments nadalencs: motius de decoració, objectes de regal, dolços típics d’aquestes festes, productes artesans d’alimentació, figuretes de pessebre, tions, entre d’altres.

PUBLICITAT

La Cambra de Comerç i Indústria de Valls fa un balanç positiu de com ha transcorregut la present edició. Les vendes han estat positives i amb una bona afluència de públic. D’altra banda, s’ha aconseguit incentivar que la gent avancés les compres nadalenques i adquirís els productes als establiments de la ciutat.

Igualment, la mateixa Cambra de Comerç agraeix a venedors i visitants la presència al Mercat de Nadal 2021.

PUBLICITAT