Els treballadors i les treballadores de la companyia Lear Corporation a Valls han volgut felicitar d’una manera molt especial aquestes festes de Nadal al centenar d’àvies i avis de la Residència Alt Camp. El personal de la companyia ha mostrat tot el seu escalf amb la gent gran del centre posant en marxa enguany el que han batejat com «l’arbre dels desitjos», una experiència pilot singular i solidària.

PUBLICITAT

En les últimes setmanes, els residents del centre han pogut omplir l’arbre amb tots els seus desitjos per aquest Nadal i aquest dimecres 22 de desembre, a les portes de les festes, una delegació en representació del personal de Lear ha portat tots els regals i obsequis a la Residència Alt Camp. L’acte ha comptat amb la participació de diversos membres de l’equip responsable d’accions solidàries a la Comunitat de Lear Corporation i de l’equip de la Fundació Vilaniu per a l’Atenció a la Dependència, que agraeix la generositat i sensibilitat de la companyia i dels treballadors de l’empresa a Valls envers la gent gran del centre.

PUBLICITAT