OLYMPUS DIGITAL CAMERA

L’última sessió plenària ordinària d’aquest dilluns 27 de desembre, fixada a partir de les cinc de la tarda, sotmetrà a votació l’aprovació inicial del pressupost de l’exercici 2022. En l’àrea d’Hisenda, Finances i Contractacions, es preveu, també, l’aprovació definitiva de la modificació de les ordenances fiscals.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
PUBLICITAT

Un altre dels punts de l’ordre del dia serà l’aprovació de l’acord de determinació del nombre, característiques i retribucions del personal eventual de la corporació amb l’entrada d’un nou assessor pel grup municipal d’ERC-Compromís per Valls. En l’àmbit sanitari, se sotmetrà a votació l’aprovació definitiva de l’Organisme Autònom Local Grup de Serveis Sanitaris i Socials Sant Roc.

Quant a mocions, se’n presentaran un total de tres. La primera presentada pels grups municipals de Junts per Valls, ERC-Compromís per Valls i la CUP donarà suport al diputat Pau Juvillà davant la sentència condemnatòria del TSJC per defensar el dret a la llibertat d’expressió. Els mateixos grups també en presentaran una de suport al model d’escola i a llengua catalana. Per la seva banda, el PSC n’ha registrat una per disposar d’un enllumenat públic segur.

A causa de les noves restriccions per frenar la variant d’òmicron de la Covid-19, el ple d’aquesta tarda tindrà lloc per videoconferència. Igualment, però, es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT