Compte enrere a Valls per les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021+1. L’alcaldessa de la ciutat, Dolors Farré, ha volgut transmetre aquest dilluns un missatge de tranquil·lat i ha assegurat que la celebració s’adaptarà a les mesures sanitàries del moment.

PUBLICITAT

Quan falta tot just un mes, el col·lectiu dels artistes locals s’han fet una fotografia de grup a la plaça del Pati, davant la font “la Dona que es pentina”, per mostrar el convenciment que, tot i la situació sanitària adversa, les festes tiraran endavant.

Durant els deu dies de les Decennals s’habilitaran fins a un total de vuit espais. El més ampli serà la vela instal·lada al barri del Fornàs, destinada a actuacions per a grans públics. Amb una capacitat total de més de 5.000 persones, de moment es limita l’aforament a un 70%, una xifra susceptible que pot variar en funció de possibles restriccions per part del Procicat.

PUBLICITAT