Junts per Valls i ERC-Compromís per Valls han estat les úniques formacions polítiques que han donat suport a l’aprovació inicial dels comptes de la corporació municipal per a l’any 2022. En la sessió plenària d’aquest dilluns 27 de desembre, el PSC i la CUP hi han votat negativament i la regidora de Ciutadans s’ha abstingut. Durant el debat, l’alcaldessa, Dolors Farré, posava èmfasi que és un pressupost que es preocupa per les persones més vulnerables i traça les inversions que la ciutat necessita.

PUBLICITAT

L’equip de govern ha tret pit de la congelació dels impostos i l’increment del 2,1% de les partides de Serveis Socials. A més des d’ERC, han defensat que els comptes recullen els acords de pacte de governabilitat signat fa dos anys i mig.

Pel que fa el PSC defensava que l’actual pressupost és continuista i la CUP que no compleix amb les polítiques que necessita el Barri Antic. Tot i l’abstenció, Ciutadans alerta que els comptes s’han de centrar en l’ajuda a les persones, la salut i el foment de l’ocupació.

PUBLICITAT