Compartir

La darrera sessió plenària de l’any de l’Ajuntament de Valls d’aquest dilluns 27 de desembre servia, entre d’altres temes, per debatre tres mocions. La primera, presentada per Junts per Valls, ERC-Compromís per Valls i la CUP, acordava donar a suport al diputat al Parlament de Catalunya, Pau Juvillà, i a la vegada, per denunciar la repressió generalitzada de l’Estat espanyol pel compromís a la independència i les lluites populars. El text només va rebre el vot en contra del PSC i Ciutadans.

Els tres partits independentistes al consistori n’aprovaven una altra de suport a la llengua catalana. Una moció en què també hi van votar en contra el PSC i Ciutadans.

La moció del PSC per millorar l’enllumenat públic no va prosperar. Ciutadans hi va votar a favor i la CUP es va abstenir. Des de l’equip de govern s’assenyalava que és una qüestió que fa temps que s’hi posa fil a l’agulla.

La congelació de les ordenances fiscals del 2022, l’entrada d’un nou assessor del grup municipal d’ERC-Compromís per Valls i la dissolució de l’Organisme Autònom Local Grup de Serveis Sanitaris i Socials Sant Roc van ser altres qüestions que es van sotmetre a votació en l’últim ple del 2021.