La darrera sessió plenària de l’any de l’Ajuntament de Valls d’aquest dilluns 27 de desembre servia, entre d’altres temes, per debatre tres mocions. La primera, presentada per Junts per Valls, ERC-Compromís per Valls i la CUP, acordava donar a suport al diputat al Parlament de Catalunya, Pau Juvillà, i a la vegada, per denunciar la repressió generalitzada de l’Estat espanyol pel compromís a la independència i les lluites populars. El text només va rebre el vot en contra del PSC i Ciutadans.

PUBLICITAT

Els tres partits independentistes al consistori n’aprovaven una altra de suport a la llengua catalana. Una moció en què també hi van votar en contra el PSC i Ciutadans.

La moció del PSC per millorar l’enllumenat públic no va prosperar. Ciutadans hi va votar a favor i la CUP es va abstenir. Des de l’equip de govern s’assenyalava que és una qüestió que fa temps que s’hi posa fil a l’agulla.

La congelació de les ordenances fiscals del 2022, l’entrada d’un nou assessor del grup municipal d’ERC-Compromís per Valls i la dissolució de l’Organisme Autònom Local Grup de Serveis Sanitaris i Socials Sant Roc van ser altres qüestions que es van sotmetre a votació en l’últim ple del 2021.

PUBLICITAT