L’Ajuntament de Valls inspeccionarà i analitzarà les façanes de més de 1.000 edificis del centre històric. La mesura s’adopta amb la finalitat de vetllar per la conservació d’aquests habitatges i conèixer si hi ha risc d’esfondrament. Escoltem la regidora d’Urbanisme, Sònia Roca.

PUBLICITAT

L’arquitecte Jordi Martí Balcells ha rebut l’encàrrec d’elaborar una fitxa tècnica per  analitzar els immobles que presentin deficiències. La passada Junta de Govern Local aprovava aquesta adjudicació amb una partida per un valor de 15.125 euros.

L’avaluació de l’estat de més d’un miler de finques del centre històric es produeix després que el passat mes d’octubre tres famílies de Valls fossin desallotjades per l’enfonsament d’un immoble a la confluència del carrers dels Metges i del Carme. No hi va haver ferits, però amb anterioritat el consistori havia demanat al propietari que garantís la seguretat de l’habitatge.

PUBLICITAT