Després d’un any absència per culpa de la pandèmia de la Covid-19, Valls recupera l’Escola de Persones Cuidadores. Aquesta iniciativa municipal sorgeix a través del grup de Treball de Salut Comunitària. A més, compta amb l’impuls del Pla d’Acció Comunitària Inclusiva i l’EAP Valls Urbà. L’infermer i responsable del programa, Antonio López, n’explica els objectius

PUBLICITAT

Les sessions d’aquesta edició, que finalitzarà a finals de maig, s’han hagut d’endarrerir al 7 de febrer per les restriccions de la sisena onada. Consten de dues hores setmanals que es duran a terme els dilluns, d’un quart de quatre a un quart de sis de la tarda a Vallsgenera.

Durant l’Escola de Persones Cuidadores, els participants adquiriran coneixements sobre la mobilització dels malalts, suport psicosocial i informació de recursos  socials i sanitaris. També s’abordaran aspectes legals sobre l’atenció al malalt dependent.

La formació va càrrec de professionals de l’àmbit sanitari, terapeutes ocupacionals, psicòlegs i treballadors socials. Les inscripcions encara resten obertes fins a exhaurir places.

PUBLICITAT