Molt bon dia! aquest és el Daily Informatiu de Valls d’aquest dimecres 12 de gener. Avui destaquem que Valls vol garantir una trobada castellera segura.

PUBLICITAT

Aquest dimecres, el passeig de l’Estació, nova ubicació de l’esdeveniment, ha estat l’escenari de la roda de premsa per explicar les modificacions aprovades dilluns a la nit, les quals s’adapten a l’actual situació sanitària. Hi han assistit membres l’organització, el president de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, el director de l’Àrea Bàsica Valls- Urbà, i els màxims dirigents de les dues colles dels Xiquets de Valls.

El director artístic de les Festes Decennals, Jordi Bertran, assegura que el nou espai, d’uns 10.000 metres quadrats, compleix amb totes les mesures de seguretat.

Pel que fa l’alcaldessa de la ciutat, Dolors Farré, ha volgut apel·lar a la singularitat de la diada arran d’algunes renúncies de colles, com per exemple, els Minyons de Terrassa o els Capgrossos de Mataró.

El president de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, Pau Camprovin, ha aprofitat l’ocasió per explicar de quina forma poden assajar actualment les colles.

El cap de la Colla Vella dels Xiquets de Valls, Albert Martínez, ha explicat que té intenció de reprendre els assaigs la setmana que ve. A més, ha posat en relleu que, malgrat la situació sanitària adversa, fer castells és segur.

A la Colla Joves Xiquets de Valls, no tenen clar quan començaran. De moment, els del carrer d’en Gassó han anunciat a la Trobada només hi alçaran un pilar. Escoltem la seva presidenta, Montse Solé.

PUBLICITAT