La darrera Junta de Govern de l’Ajuntament de Valls de l’any 2021 servia per contractar les obres de reforma i canvi d’ús social del local “espai jove” (fase 1) a l’empresa Obres i Contractes Penta SA, per un import de 242.260 euros.

PUBLICITAT

El futur equipament municipal s’ubicarà a la zona del Centre Històric i s’ha projectat com un espai diàfan i accessible, connectat a la via pública i obert a l’entorn de l’aparcament de Ca La Mateueta i la plaça de les Escudelles. Aquest nou espai diferenciat i adreçat específicament als joves permetrà ampliar els serveis municipals de joventut.

Així, el futur Espai Jove s’ha de convertir en motor de l’activitat juvenil de la ciutat ja que, a més de millorar l’assessorament i l’atenció individualitzada als joves, estarà obert també a les entitats i podrà acollir tot tipus d’actes culturals i lúdics.

El projecte preveu la reforma dels espais per adaptar-los a les necessitats i serveis d’un punt d’informació juvenil, però a la vegada contempla una transformació integral per convertir-lo en un equipament dinàmic i polivalent, cèntric, de fàcil accés i connectat amb el seu entorn perquè sigui també un equipament que contribueixi a millorar urbanísticament aquesta zona del nucli antic de Valls. A més, en les mateixes sales principals també s’han previst espais de magatzem perquè les entitats juvenils hi puguin guardar el seu material amb l’objectiu que l’Espai Jove es converteixi en el centre de les seves activitats.

PUBLICITAT