L’Ajuntament de Valls ha adjudicat la primera fase de les obres del carril bici a l’empresa Prosenyal per un valor de 71.650 euros. El projecte, escollit per la ciutadania en el marc dels darrers pressupostos participatius, preveu desenvolupar-se durant l’any 2022.

PUBLICITAT

Aquesta iniciativa municipal preveu connectar la zona de l’estació d’autobusos fins a l’entrada del Polígon Industrial. El recorregut contempla gairebé 2 quilòmetres, els quals transcorreran per la zona del passeig de l’Estació, el carrer Prat de la Riba, l’avinguda Francesc Gumà i Ferran i la zona del Fornàs, fins a tocar a l’Hotel Class.

En l’àmbit de mobilitat, destacar, també, que la darrera Junta de Govern Local del 2021 servia per aprovar la pavimentació d’un tram dels camins de Vilabella i del Bosc, a més d’una millora de l’evacuació de l’aigua en un punt del camí de Valls. L’execució de les obres aniran a càrrec d’Excavacions Carbonell S.A, per un import de 27.594 euros.

PUBLICITAT