Foto: Guillem Pasano

Comença la segona volta pel Club Bàsquet Valls en una lliga EBA d’allò més igualada. Aquest dissabte, a partir de les set de la tarda, el conjunt blanc-i-vermell s’enfronta al cuer del grup C-1, el Baricentro Barberà. De cara a aquest matx, el tècnic, Oriol Pozo espera, a pesar que no es troben en el millor estat físic, tornar cap a casa amb un nou triomf.

Foto: Guillem Pasano
PUBLICITAT

El conjunt de la capital de l’Alt Camp ocupa la segona posició d’una taula classificatòria que lidera l’Olivar. Precisament l’equip aragonès rebrà la visita el mateix dia, a partir de dos quarts de set, el Salou, botxí del CB Valls en l’últim partit del 2021.

Pel que fa el CBT afronta, a casa, a partir de les set de la tarda, el retorn a les pistes davant el Sant Cugat, equip de la part baixa.

PUBLICITAT