Molt bon dia! aquest és el Daily Informatiu de Valls d’aquest dijous 13 de gener. Avui destaquem que s’adjudiquen les obres de reforma del local de l’Espai Jove.

PUBLICITAT

De fet, es va aprovar en la darrera Junta de Govern de l’Ajuntament de Valls del 2021 i que servia per contractar les obres de reforma i canvi d’ús social del local “espai jove” a l’empresa Obres i Contractes Penta SA, per un import de 242.260 euros. 

El futur equipament municipal s’ubicarà a la zona del Centre Històric i s’ha projectat com un espai diàfan i accessible, connectat a la via pública i obert a l’entorn de l’aparcament de Ca La Mateueta i la plaça de les Escudelles. Aquest nou espai diferenciat i adreçat específicament als joves permetrà ampliar els serveis municipals de joventut.

Així, el futur Espai Jove s’ha de convertir en motor de l’activitat juvenil de la ciutat ja que, a més de millorar l’assessorament i l’atenció individualitzada als joves, estarà obert també a les entitats i podrà acollir tot tipus d’actes culturals i lúdics.

El projecte preveu la reforma dels espais per adaptar-los a les necessitats i serveis d’un punt d’informació juvenil, però a la vegada contempla una transformació integral per convertir-lo en un equipament dinàmic i polivalent, cèntric, de fàcil accés i connectat amb el seu entorn perquè sigui també un equipament que contribueixi a millorar urbanísticament aquesta zona del nucli antic de Valls. 

A més, en les mateixes sales principals també s’han previst espais de magatzem perquè les entitats juvenils hi puguin guardar el seu material amb l’objectiu que l’Espai Jove es converteixi en el centre de les seves activitats.

També expliquem que la construcció del carril bici a Valls es farà a principis d’aquest 2022. l’Ajuntament de Valls ha adjudicat la primera fase de les obres del carril bici a l’empresa Prosenyal per un valor de 71.650 euros.

El projecte, escollit per la ciutadania en el marc dels darrers pressupostos participatius, preveu desenvolupar-se durant l’any 2022. Aquesta iniciativa municipal preveu connectar la zona de l’estació d’autobusos fins a l’entrada del Polígon Industrial. 

El recorregut contempla gairebé 2 quilòmetres, els quals transcorreran per la zona del passeig de l’Estació, el carrer Prat de la Riba, l’avinguda Francesc Gumà i Ferran i la zona del Fornàs, fins a tocar a l’Hotel Class.

PUBLICITAT