La Unió Esportiva Valls aconsegueix tres punts després de 4 empats consecutius, ho ha fet a el Vilar davant el Vista Alegre amb un contundent 3 a 1. Els vallencs obrien la llauna ben aviat amb un gol olímpic obra del debutant Cesc Martínez en un matx marcat pels penals.

PUBLICITAT

De fet, seria tres minuts després que el conjunt visitant aconseguiria empatar amb un penal que transformaria Sani Bello. Així valorava el duel, el tècnic de la UE Valls, Manel Cazorla.

Els blanc-i-vermells intentaven desplegar el joc per bandes i d’allà, es va xiular penal favorable a la UE Valls. Ricky Nogueira aconseguiria tranformar el penal i posar per davant de nou els vallencs al marcador.

A partir d’aqui, els dos equips entraven en una fase d’intercanvi de cops on podia passar l’empat dels visitants o la sentència pels vallencs. Finalment, en la darrera jugada del partit, Gómez feia la sentència amb el 3 a 1 i donava tres punts a la Unió Esportiva Valls que no aconseguia des del 7 de novembre davant l’Alcarràs. El proper partit, els vallencs visiten Ponent per enffrontar-se a Les Borges Blanques a domicili.

PUBLICITAT