Foto: Guillem Pasano

Derrota inesperada del Club Bàsquet Valls a la pista del cuer, el Baricentro Barberà per 76 a 69. Sorpresa majúscula per un Club Bàsquet Valls erràtic i que va acusar la falta d’encert davant un Barberà coral amb Baqués que anotava 15 punts o Maki i Álvarez, que registraven 13 punts cadascun.

Foto: Guillem Pasano
PUBLICITAT

Per part dels de la capital de l’Alt Camp, els màxims anotadors van ser Marcus Vinicius amb 18 punts i Boris Voykov amb 17 punts i Sergi Domènech amb 11. Escoltem al tècnic del Club Bàsquet Valls, Oriol Pozo.

Els vallencs començaven el partit en el primer quart ja en desventatge per 20 a 15. Tot i així, els d’Oriol Pozo reaccionaven i s’emportarien el partit abans del descans per 36 – 43 al marcador.

El tercer quart però, va ser el decisiu amb un Barberà molt més encertat i que aprofitava les grans errades dels de la capital de l’Alt Camp, que només registraven 12 punts al tercer període i que esdevindria decisiu fins al final del duel.

El Club Bàsquet Valls que encaixa la quarta derrota de la temporada i cau fins a la cinquena plaça del grup C-1 de la Lliga EBA. El proper partit, els vallencs tornen al Joana Ballart pamb un partit d’alts volts, serà contra el Castelldefels, dissabte a les 18h de la tarda.

PUBLICITAT