Foto: Guillem Pasano

Un dels partits més atractius de la jornada d’aquest cap de setmana, el Club Bàsquet Valls – Castelldefels, es troba penjant d’un fil pels casos de COVID-19 al conjunt vallenc. Un duel d’alçada amb dos equips cridats a l’ascens de categoria, i amb un CB Valls amb ganes de redimir-se després de la derrota a la pista del Barberà.

Foto: Guillem Pasano
PUBLICITAT

Un partit important pels vallencs, no només per tornar al camí de la victòria, sino fer punxar a un dels rivals que es troba per sobre a la classificació, al Castelldefels que compta amb un balanç de 9 victòries i 3 derrotes, una victòria dels d’Oriol Pozo suposaria igualar el balanç amb els barcelonins.

Tot i això, hi ha poques possibilitats que es disputi el partit, ja que fonts del club confirmen que dubten que s’acabi jugant el duel per tres positius amb COVID-19 al conjunt vallenc, i amb cinc jugadors que es contagiïn d’aqui al divendres, automàticament i tal i com marca el protocol, es suspendrà.

Un Club Bàsquet Valls – Castelldefels cridat a ser un dels duels més atractius d’aqui a final de temporada de la Lliga EBA, sobretot per què els blanc-i-vermells volen treure’s el mal sabor de boca que va deixar Can Vinader a la primera volta, i que va suposar la primera derrota de la temporada.

Si res no canvia, tot indica que podria ajornar-se el Club Bàsquet Valls – Castelldefels, pendents dels test d’antígens i de les PCR realitzades dimecres al conjunt vallenc, però, del contrari, el partit serà al Joana Ballart, dissabte a les 18h de la tarda.

PUBLICITAT