Les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021+1 de Valls, hi neixeran dotze nans nous inspirats en personatges vallencs.

PUBLICITAT

Per primera vegada, diversos centres d’ensenyament han pogut desenvolupar un projecte compartit coordinat per l’escultor imatger Ferran Rey.

Cada centre educatiu, ha treballat un personatge diferent: l’arquitecte Josep Maria Vives a l’escola Mare de Déu de la Candela, la pilot Dolors Vives a l’institut Serra de Miramar, Josep Gelambí a l’escola Baltasar Segú, entre altres. Escoltem Ton Úbeda, coreògraf de la inicativa.

De fet, els nous nans s’estrenaran dijous 27 de gener en un acte que començarà al Pavelló Xavi Tondo de Valls i que es repetirà fins a sis vegades en dues jornades.

Els nans, també participaran amb els seus centres educatius en la mostra d’imatgeria escolar, aixi com el Seguici Petit. Escoltem Maurici Gelambí, director de l’Escola Baltasar Segú.

Així doncs, la cercavila escolar en què hi participen les bèsties de cada centre sumarà aquest element transversal de fins a dotze centres de la ciutat.

PUBLICITAT