Nou test a domicli per la Unió Esportiva Valls a Ponent davant Les Borges Blanques. Els vallencs arriben al duel després d’haver aconseguit la victòria a El Vilar davant el Vista Alegre i amb l’assignatura de fer-ho fora de casa, que no ho aconsegueix des del 17 d’octubre davant el Solsona.

PUBLICITAT

Davant però, serà un partit trampa, ja que s’enfronten al cuer de la Primera Catalana tal i com va passar amb el Tàrrega. L’equip de ponent compta amb un bagatge de dues victòries, dos empats i vuit derrotes. Els borgencs no coneixen la victòria des del 7 de novembre davant el Viladecans. Escoltem al tècnic de la Unió Esportiva Valls, Manel Cazorla.

De fet, es tracta d’un partit especial pel propi Cazorla, ja que va dirigir durant tres tempoades l’equip borgenc. Pel que fa a les novetats a l’equip, retorna a l’equip Èric Martí, després de complir sanció contra el Vista Alegre. El partit, serà diumenge a les 16h de la tarda i es podrà seguir en directe, en video i àudio, íntegrament, a UE Valls TV i Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT