7 dies només pel començament de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021+1. Com és habitual, des de l’edició de 1991, el programa d’actes es presentava aquest dijous al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona. L’acte institucional, presidit per la tercera tinent d’alcaldia, la vallenca Laia Bonet, va servir per cridar a la participació dels ciutadans fora vila. En el seu discurs, Bonet, va recordar-se de les persones que han perdut la vida durant aquesta Covid i que no podran gaudir de les festes.

PUBLICITAT

Per la seva banda, l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, agraïa l’hospitalitat del consistori barceloní per donar l’oportunitat de presentar la programació.

L’acte comptava també amb la intervenció del barceloní amb antecedents vallencs, Josep Maria Martí i Selva. A més, el grup Bufalodre-Cobla Ministers va interpretar diferents peces durant els gairebé seixanta minuts de durada.

Per cloure la jornada, les dues colles dels Xiquets de Valls, Vella i Joves, van descarregar els primers pilars de 5 de la temporada.

PUBLICITAT