La Gran Festa de la Calçotada tindrà lloc aquest diumenge 23 de gener, i no l’últim diumenge de mes com és tradicional. L’esdeveniment culinari s’avança un cap de setmana per evitar coincidir amb les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021+1.

PUBLICITAT

La jornada comptarà amb una diversitat d’actes tradicionals, festius i concursos relacionats amb el calçot: cercavila, demostracions de coure calçots a la graella, concursos de cultivadors de calçots, concurs d’elaboració de salsa de la calçotada i de menjar calçots. La Gran Festa està patrocinada per Salses Fruits&SP i Castell d’Or.

El secretari de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls,  una de les entitats organitzadores de la Gran Festa de la Calçotada, Rafael Castells, destaca que tots els actes es duran a terme respectant la mesures vigents per combatre la sisena onada de la Covid-19.

La cita anual, coneguda arreu, és una de les festes gastronòmiques més importants i amb més afluència de visitants. L’any passat, a causa de la situació sanitària adversa, es va celebrar de forma telemàtica.

PUBLICITAT