Falten quatre dies perquè comencin les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021+1. Abans, però, a partir d’aquest dilluns 24 de gener s’organitzen una sèrie d’actes per escalfar motors.

PUBLICITAT

La Mostra d’Aparadors de les Festes de la Candela 2021+1 serà una de les primeres activitats prèvies. Els establiments de la ciutat que s’hagin sumat a la mostra lluiran una decoració especial als seus aparadors, per donar color i originalitat als carrers vallencs.

El mateix dilluns, a les sis de la tarda, a la Biblioteca Popular, hi haurà la inauguració de la mostra festiva “Un tomb de festa: de Carnaval a la Candela”. Es tracta d’una proposta plàstica que ens transportarà a algunes de les festes patrimonials més destacades d’arreu dels països catalans. Una hora més tard, a la sala d’actes del Convent del Carme, tindrà lloc la presentació de la carpeta La Galeria de Ciutadans Il·lustres.

A les vuit del vespre, al cambril de la Mare de Déu de la Candela, es farà l’acte de proclamació de la nova distinció Candela Desenària, un reconeixement que posa en valor la tasca de la dona en el manteniment de la tradició patrimonial.

PUBLICITAT