La Unió Esportiva Valls cau al camp del cuer, Les Borges Blanques per dos gols a un. Els blanc-i-vermells no van quallar un bon partit, i a més, s’hi va sumar la falta d’encert a les àrees que si van fer els locals.

PUBLICITAT

Un encert que si va aprofitar el conjunt borgenc amb les dues arribades que va generar i que va ser suficient pel triomf local.

Una primera meitat marcada pel golàs de Joel al minut 33 de la primera meitat però que ràpidament el contrarrestava Cesc Martínez un minut després amb un cop de cap.

A partir del gol, faltaven idees pels de la capital de l’Alt Camp i en una acció aïllada i en la segona aproximació, el Borges marcava el 2 a 1 definitiu i allarga la mala ratxa lluny de El Vilar. Escoltem al tècnic de la Unió Esportiva Valls, Manel Cazorla.

Els blanc-i-vermells que encaixen la tercera derrota lluny de casa i que s’allunya de les aspiracions de la part alta amb aquesta derrota inesperada.

Amb aquest resultat, la Unió Esportiva Valls es col·loca sisè a la classificació amb 18 punts i el proper partit serà el darrer de la primera volta a casa, en el derbi davant El Catllar.

PUBLICITAT