Telpark, concessionària dels aparcaments de la Plaça del Pati i de la Plaça Sant Francesc de Valls, ofereix la possibilitat de reservar aparcament durant les Festes Decennals a través de la seva app Telpark, disponible per a IOS i Android. Els preus de les reserves oscil·len entre els 5 euros/dia per a reserves d’un sol diafins a2,8 euros/dia per a reserves de 10 dies consecutius. A més de garantir la plaça d’aparcament, les reserves permetran entrades i sortides il·limitades de l’aparcament durant el període de temps contractat. Mitjançant el mòdul de reserves de l’app, l’usuari podrà seleccionar els pàrquings de la Plaça del Pati o de la Plaça Sant Francesc i accedir a aquestes tarifes reduïdes.

PUBLICITAT

Amb aquest nou producte, Telpark continua oferint avantatges als seus usuaris, els quals continuaran gaudint d’un 30% de descompte sobre la tarifa oficial dels aparcaments si accedeixen als mateixos activant la modalitat “Entrada Express” de l’app Telpark. Aquesta app és líder al sector amb més de 2,5 milions d’usuaris a Espanya i Portugal, i està disponible en més de 150 aparcaments i en més de 90 ciutats on pagar l’estacionament regulat, com ara Tarragona, València o Lisboa.

Més informació a telpark.com o a les App Stores de IOS i Android.

PUBLICITAT