El Saló de Plens de l’Ajuntament de Valls ha acollit aquest dilluns l’acte de lliurament dels Premis Dolors Vives i Rodón 2021 per a treballs i activitats sobre equitat de gènere. L’edició de 2021 ha ampliat de dues a quatre les categories que es premiaven. Al reconeixement dels treballs de recerca de batxillerat i les activitats de diferents formats organitzades pels centres educatius, s’hi han afegit els treballs curriculars de cicles formatius de grau mitjà o grau superior i les activitats de diferents formats organitzades per les entitats de la ciutat, amb la intenció de promoure entre un ventall més ampli de la ciutadania la igualtat efectiva entre dones i homes i la visibilització de la diversitat de gènere i afectivosexual. Escoltem la valoració del regidor d’Acció Comunitària, Participació i Igualtat, Jordi Cartanyà.

PUBLICITAT

Així doncs, en la categoria de treballs de recerca de batxillerat, el jurat ha atorgat el premi al treball titulat “Els colors de gènere, un treball de recerca en blanc i negre”, de l’estudiant Aiden Warleta, que no ha pogut ser-hi present i en nom seu recollia el premi la seva tutora, Montse Vallès. En la categoria d’activitats de diferents formats en centres educatius, la distinció ha estat per al projecte “Ni més ni menys. Iguals”, de l’Escola Eladi Homs de Valls. Finalment, el jurat ha concedit el premi de la categoria d’activitats de diferents formats d’entitats al cicle d’activitat “Orgull Vallenc 2021”, de l’Associació Cultural l’Aleta. La categoria de treballs curriculars de cicles formatius de grau mitjà o grau superior ha quedat deserta en no haver-se presentat cap treball a concurs.

La Regidoria d’Acció Comunitària, Participació Ciutadana i Igualtat convoca anualment els Premis Dolors Vives i Rodón per a treballs acadèmics i activitats de diferent format duts a terme per l’alumnat dels centres educatius durant el curs acadèmic i per les entitats de la ciutat.

PUBLICITAT