A partir d’una proposta del Centre de Lectura a la Comissió de Cultura de les Festes Decennals 2021+1, Valls ja té des d’aquest dilluns una publicació en format carpeta la qual conté 23 fitxes que recullen la història dels diferents vallencs inclosos en la Galeria de Ciutadans i Ciutadanes Il·lustres. L’objectiu principal de concebre el projecte com una carpeta composta per làmines és que es pugui anar actualitzant cada vegada que s’incorporin nous personatges a la galeria. Escoltem el president del Centre Lectura, Pol Montserrat.

PUBLICITAT

En l’acte, que s’ha celebrat aquest dilluns al vespre al Convent del Carme, s’ha aprofundit sobre els vallencs més universals, resultat del cicle de conferències realitzat des de fa més d’un any al Centre de Lectura. A més, els regidors de l’Ajuntament de Valls, Xavier Salat i Sònia Roca, han actuat com a ponents per comentar els aspectes més significatius de la carpeta.

La carpeta de la Galeria de Vallencs Il·lustres es pot adquirir durant totes les Decennals i posteriorment a les llibreries, papereries i quioscos de la ciutat a un preu de 10 euros. D’altra banda, el Centre de Lectura lliurarà exemplars als centres educatius perquè l’alumnat pugui conèixer el perquè d’aquestes distincions.

PUBLICITAT