Arriba el segon assalt del derbi tarragoní entre el Club Bàsquet Valls Lear i el TGN Bàsquet. Un duel de necessitats, tant per les vallenques que han de sortir com sigui de la zona de descens abans d’acabar la primera fase, com les tarragonines que segueixen aspirant a les places d’ascens.

PUBLICITAT

Les de la capital de l’Alt Camp no han començat amb bon peu l’any després de la derrota a la pista del Draft Gramanet, necessiten una victòria per enfonsar-se a la darrera plaça de la taula i guanyar confiança abans d’acabar la fase. Escoltem el tècnic del CB Valls Lear, Benet Ibáñez.

Dos equips que han patit de ple els casos de COVID. Molts partits endarrerits que ha provocat la pandèmia i que no han permès la plena normalitat del calendari. Victor Neila, tècnic del TGN Bàsquet explicava que és tot un orgull disputar un derbi en un escenari com el Joana Ballart.

Un Club Bàsquet Valls – TGN Bàsquet amb moltes necessitats i que retorna a la normalitat i on el desgast serà un factor clau ja que els dos equips després d’un derbi intens s’ho disputaran al cap de setmana. El partit, serà dijous a les 21:30h del vespre.

PUBLICITAT