Molt bon dia! aquest és el Daily Informatiu de Valls especial Decennals d’aquest dimarts 25 de gener, el segon dia d’actes previs.

PUBLICITAT

En primer lloc, aquest dimarts 25 de gener, hi haurà la cercavila del basilisc i el basilisc petit, a un quart de sis de la tarda, des del local de la Colla Pessigolla. Mitja hora després, a la plaça Pilar Prim, tindrà lloc la descoberta de la figura de goma d’aquest element del seguici festiu de la ciutat.

A dos quarts de set de la tarda, al saló de plens de l’Ajuntament, es farà la presentació de la bandera cerimonial de Valls. Per aquest ocasió, l’ha confeccionada la sastreria Benet Pluvinet.

Finalment, a dos quarts de vuit, al Museu de Valls; i a dos quarts de nou del vespre, a l’Església de Sant Francesc s’inaugurarà l’exposició  de Visuals Lúmens 2021+1.

D’altra banda expliquem que Valls ja disposa d’una carpeta amb les fitxes dels ciutadans il·lustres. A partir d’una proposta del Centre de Lectura a la Comissió de Cultura de les Festes Decennals 2021+1, Valls ja té des d’aquest dilluns una publicació en format carpeta la qual conté 23 fitxes que recullen la història dels diferents vallencs inclosos en la Galeria de Ciutadans i Ciutadanes Il·lustres.

PUBLICITAT